Фондация Маспек предоставя стипендии на ученици и студенти – деца на служители, които желаят да учат в чуждестранни бизнес или инженерни университети.

Кшищоф Павински
Президент на Maspex Group
Намерението на моите съдружници и моето беше да създадем възможности за образователно развитие на децата на нашите служители и Фондацията да се фокусира върху магистърските програми. Болонската система, която от известно време е в сила в университетите, дава възможност за разделяне на университетското образование на два етапа. Комбинирайки възможностите за бакалавърско обучение в страната и магистърско обучение в чужбина, ние създаваме нещо уникално – кръг от познати, който обхваща тези две културни области. Учението не е само придобиване на знания. То също така е мрежа от познанства, приятелства и връзки, които продължават цял живот. А аз знам за какво говоря, защото самият аз бях бенефициент на стипендиантска програма, която ми позволи преди много години да уча в чужбина.

Възползвайте се от Стипендиантската Програма

за Деца на Служители на Група Maspex.